Dünya'nın En Güzel ve En Yürekli İnsanına Gelsin bu yazım; Kâinatta ki biz insanların  yaşayabilmesi için İnsanın kendisini huzurlu ve mutlu hissedebilmesinin en temel yoludur. Sevgi! En önemlisi ise insan sevgisidir.

Kendisi Laik, Cumhuriyetçi, Aydın,bilgi, sevgi,merhamet dolu yüreği ile,Sevgi içinde hoşgörüyü, herkese karşı anlayışı ile sıcak kanlı olmayı barındırır. Bir insanın sahip olması gereken en önemli özellik; İnsan sevgisidir. Çünkü vicdanı olan yüreği merhamet dolu, erdemli kişilerden hiç kimseye kötülük gelmez.

Sevgi anlayışı tamamen hoşgörüye ve saygıya dayanmaktadır. Bir kişinin içinde eğer sevgi varsa O kişi bütün canlıları koşulsuz şartsız  sevebilir, eğer içerisinde bir duygu yoksa O kişiden birini sevmesini, hoşgörü göstermesini bekleyemeyiz. İnsanlara sevgiyle yaklaşan bir kişi başka bir canlıya zarar veremez.

İnsanları sevmek, kişiler arasında ayrım yapmamak, hoşgörülü olmak hem toplumlar arası hem de bireyler arası sevgi ve hoşgörünün ilerlemesi demektir. Şimdi bu yazımın amacı: Kendini tamamen Hayır işlerine adamış, Dünya'daki her insana insanca değer veren, gecesini gündüzüne katarak, ihtiyaç sahipleri için çalışıp didinen UTEF Genel Başkanımız Sayın M. Mete KAÇAR. Başkanımızın; En sevdiğimiz sözü düşmanın da olsa yardım et. Çünkü O zaman dostunla daha yakın dost, düşmanınla da dost olursun. Kendisi bu sözleriyle de zeki olduğunu ortaya koyuyor.

Kendisine ihtiyaç hisseden herkesin elinden sevgiyle, neşeyle tutan, gerektiğinde her türlü maddi manevi yardımı yapan, hastaların tedavileri için herkes sıcak yatağında yatarken O sabahlara kadar kimsesi olmayan hastaların başında bekleyen, evimizde ki eşyaları ihtiyaç sahiplerine dağıtan, cebinde yüz lira varsa param yok dediklerinde çıkarıp hepsini veren, herkese iş bularak ailelerin geçimlerini sağlamalarını kolaylaştıran, kadın erkek ayırımı gözetmeksizin  herkese kol kanat geren, her bir konuya muhteşem espri gücü ve  zekâsıyla Nasreddin Hoca’nın torunu olduğunu belirterek espri yoluyla yaklaşması insanları incitmeden gönüllere girmesi, en büyük amacı, Kimsesizlerin Kimsesi olmak için var gücüyle çalışıyor olması, (tabii bu projelerde bende varım.

Merhametlidir yüreği... Etrafına verir tüm güzellikleri... Tarifsizdir insanlığı sevgisi... Ender bulunur başkanların en iyisi... Kaçar'dır. Soyadı ama kaçmaz hiç bir şeyden. Anlatmaya kalksan dünya'nın yedi harikası...Çare hiç tükenmez onda üretir durmadan çaresizlere çare olur.Anlatmaya kalksan arşa merdiven, kalplere merhem olur. Ruhu asildir.Sevgisi derin, efendisidir yüreklerin.Hem Annem olur,hem babam, hem ağabeyim,hem ablam,hem arkadaşım,hem eşim kısacası benim büyük Dünyam O Dünya'ya bakmasını bilen gözüm ! Duymasını bilen kulağım ! Her güzellikleri kavrayan ellerim olur.Mizah ustası Nasreddin Hoca’nın Dünya'nın ortası burası dediği yerden olunca kendisi benim de Dünyam olur, kalbinin tam ortası ruhumu ısıtır güneş gibi kalbi...İYİ Kİ DOĞDUN DEĞERLİ BAŞKANIM, SEVGİLİ EŞİM ALLAH SENİ HERŞEYDE MUTLU VE MUAFFAK ETSİN.HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.SEVGİYLE...VAROL.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.