MALATYA - BHA
Programa eğitimci Süleyman Beledioğlu katılırken, öğrencilerin sınav sürecinde yaşadığı stres ve kaygının yönetilmesi, etkili ders çalışma yöntemleri, motivasyonun korunması ve sınav anında dikkat edilmesi gereken hususlar ele alındı. “Bonus Hoca” lakaplı Beledioğlu, samimi anlatımı ve enerjik sunumuyla öğrencilere deneyimlerini aktardı. Programa katılan öğrencilerden İrem Sude Yücel, söyleşinin kendisi için oldukça faydalı geçtiğini belirterek sınav kaygısını daha iyi yönetebileceğini ifade etti. Salih Kalay ve Hakan Akçelik de programın motivasyon açısından önemli katkı sunduğunu ve verimli geçtiğini dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.
“Eğitimde fırsat eşitliğini önemsiyoruz”
Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ünver, belediye olarak eğitim, kültür ve sanat alanında çalışmaların sürdüğünü belirterek şehir merkezine uzak bölgelerde de öğrencilerin desteklendiğini ifade etti. Ünver, Eski Malatya ve Hasırcılar’da açılan eğitim merkezleriyle gençlere düzenli eğitim imkânı sunulduğunu vurgulayarak, sınav sürecine katkı sağlamak amacıyla bu tür motivasyon programlarının devam edeceğini söyledi.
Ünver açıklamasında, “Eğitimde fırsat eşitliğini yakalamak amacıyla şehir merkezine uzak kadim Eski Malatya’mızda ve Hasırcılar’da eğitim merkezleri açtık. Uzman öğretmenlerimizle bu eğitimi veriyoruz. Bugün de öğrencilerimizin sınav stres ve kaygılarını yaşamamaları adına böyle bir program düzenleme ihtiyacı duyduk. Tüm öğrencilerimize bu sınav maratonunda başarılar diliyor, her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.”ifadelerini kullandı.