29 Eylül 2025, Pazartesi
16:12

Terme'de Miting Değil Mahalle Ziyareti

SİYASET
Terme'de Miting Değil Mahalle Ziyareti
Haber : Hasret Erim / Samsun

Saadet Partisi Terme İlçe Başkanlığı mahalle ziyaretlerini Beşikli’de sürdürdü

Saadet Partisi Terme İlçe Başkanlığı, il yöneticileri ve teşkilat üyeleriyle birlikte Beşikli Mahallesi’ni ziyaret etti. İlçe Başkanı Serdar Körpe’nin katılımıyla gerçekleşen ziyarette vatandaşlarla sohbet edilirken, mahalle muhtarı Mustafa Tezcan da heyeti ağırladı. Parti yönetimi, halkın ilgisine teşekkür ederek ziyaretlerin devam edeceğini açıkladı.

Saadet Partisi Terme İlçe Başkanlığı, mahalle ziyaretleri kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Parti yönetimi, son olarak Beşikli Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarete İlçe Başkanı Serdar Körpe’nin yanı sıra, İl Başkan Yardımcısı Avukat Arabulucu Ali Şimşek, İl Yönetim Kurulu Üyesi Harita Kadastro ve İnşaat Mühendisi Gökhan Uyanık ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Mahalle buluşmaları sürüyor
Heyet, Beşikli Mahallesi sakinleriyle sohbet ederek talepleri dinledi. Ziyaret sırasında vatandaşlarla sıcak diyaloglar yaşanırken, mahalle muhtarı Mustafa Tezcan da konuklarını misafir etti.

Parti tarafından yapılan açıklamada, “İnsanımızın özlemini görüyoruz.” ifadeleri kullanıldı. İlçe teşkilatı, gösterilen ilgiden dolayı mahalle halkına teşekkür ederek ziyaretlerin süreceğini bildirdi.

Haber Görselleri

Terme'de Miting Değil Mahalle Ziyareti  - Görsel 1
Terme'de Miting Değil Mahalle Ziyareti  - Görsel 2
Terme'de Miting Değil Mahalle Ziyareti  - Görsel 3
Terme'de Miting Değil Mahalle Ziyareti  - Görsel 4
Terme'de Miting Değil Mahalle Ziyareti  - Görsel 5
Terme'de Miting Değil Mahalle Ziyareti  - Görsel 6
Terme'de Miting Değil Mahalle Ziyareti  - Görsel 7
Terme'de Miting Değil Mahalle Ziyareti  - Görsel 8