Ülkemizde böyle başkanlara ihtiyaç var!

Genç ve dinamik ekibiyle geldiği ilk günden itibaren son sürat hızla çalışan Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör’ün planlı şekilde ilerlemesi gözümüzden kaçmadı. 

08 Temmuz 2020
Ülkemizde böyle başkanlara ihtiyaç var!

31 Mart 2019’da yapılan seçimde, Kızılkaya Belediye Başkanı olarak göreve gelen İlkay Güngör, şimdiye kadar yaptıklarıyla halkını mesh etmiş durumda. İlkay Güngör’ün beyaz bir tahtaya yapılacak, yapılmış olan ve yapılmak üzere listeye yazılan şablon gözümüzden kaçmadı. Misafirperverliği üst düzeyde olan Başkan İlkay Güngör, ‘’çalışmalarına hiç durmadan devam edeceklerini’’ söyledi.

 

HALKTAN BİRİSİ

Kızılkaya İlçesinde makam aracını kullanmak yerine, elektrikli bisiklet veya Tofaş Murat 131 otomobilini kullanarak halkın arasında dolaşması, vatandaşlar tarafından olumlu tepkilere yol açtı. İlkay Güngör’ü neredeyse bütün ilçe abisi, kardeşi veya evladı gibi görüyor.

VİRÜS DÖNEMİ BAŞLANGICINDAN İTİBAREN 50.000 MASKE

Başkan İlkay Güngör, günlük bin veya bin 500’e yakın maske ürettiklerini söyledi. Virüsün başladığı günden itibaren ise toplam 50 bin maske ürettikleri bilgisini aldık. Tüm esnafa düzenli olarak test yaptırdıklarını ve şimdiye kadar hiçbir pozitif test çıkmadığı söyleyen Başkan Güngör; ‘’Elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Dezenfektan, maske, hijyen ve COVID-19 testi. Her şeyi kendi imkânlarımızla ve halkım için yapıyorum. Vatandaşın sağlığı her şeyden önemli. Şükür bu güne kadar hiçbir pozitif test çıkmadı. Allah’ın izniyle de çıkmayacak'' dedi.

HAVASI TEMİZ VE GÜZEL

Tam bir yayla havasına sahip olan Kızılkaya’ya, yurt dışından gelen misafirlerin villa yaptırdıklarını ve normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte yavaş yavaş kendi evlerine geçtiklerini öğrendik.

KENDİ MAHSULLERİ

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, “Belediyemize ait 180 dekarlık tarlamızın hasatını gerçekleştirdik. 98.150 kg buğday elde ettiğimiz tarlalarımızın biçiminde emeği geçen Çiftçi Malları Koruma Başkanlığına, tüm biçerdöver sahibi ve operatör kardeşlerime ve ekim döneminden biçim dönemine kadar emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, bol ve bereketli bir hasat dönemi geçirmemizi dilerim’’ şeklinde konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.