Bir evden çanta çalan hırsız, sokak ortasında vurulmuş halde bulundu

Adana'da bir şahıs, hırsızlık için girdiği evin sahibinin çığlık atması üzerine evdeki çantayı çalıp kaçtı. Çantayla birlikte evden kaçan hırsız, sokak ortasında sırtından tabanca ile vuruldu. İhbar üzerine olay yerine yerine gelen ekipler, şahsı yerde yaralı halde buldu. Tedavi için hastaneye kaldırılan hırsızın durumunun ağır olduğu öğrenildi.  

14 Ekim 2020
Bir evden çanta çalan hırsız, sokak ortasında vurulmuş halde bulundu

 
 
Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi'nde yerde yatan yaralı şahıs ihbarı geldi. Bölgeye gelen polis ekipleri Ömer K. isimli şahsın sırtından tabanca ile yaralandığını tespit etti. Yaralı sağlık ekiplerince Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Ömer K'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
 
 
EV SAHİBİNİN ÇIĞLIĞI YAKALATTI
 
Polis olay yerinde yaptığı incelemede, Ömer K.'ın Suriye uyruklu Ahmet El Hüseyin'in evine girdiğini belirledi. Ahmet El Hüseyin'in karısının çığlık atması sonucunda Ömer K. kaçmaya başladığı daha sonra tabanca ile vurulduğu öğrenildi. Ömer K.'yı vuran kişi ise kaçmayı başardı.
 
Polis Ömer K.'yı yaralayan kişinin kimliğini tespit etme çalışmalarına devam ederken, Ömer K'nın hırsızlık ve yağma suçlarından 16 tane sabıka kaydı olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.