BAŞKAN UYSAL, ‘KOMŞULARIMIZ 1 NUMARA’

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzelbağ ve Yenigöl mahallelerinde düzenlenen iftar programlarında “Her komşumuz bizim için 1 numara. Hepsinin ayağına belediyeciliğimiz götürmeye gayret ediyoruz” dedi. 

13 Nisan 2022
BAŞKAN UYSAL, ‘KOMŞULARIMIZ 1 NUMARA’

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayında geleneksel hale gelen mahalle iftarlarına devam ediyor. Muratpaşa’nın iftar sofrası Ramazan ayının 11’inci gününde Güzelbağ ve Yenigöl mahallelerinde kuruldu. Mahalle sakinlerinin bir araya geldiği iftara Başkan Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal’la katıldı. Belediye meclis üyeleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarından yöneticiler de iftarda yer aldı. Çocukların ezan saatini palyaço gösterileriyle eğlenerek beklediği iftarda yüzlerce kişi orucunu hep birlikte açtı.

Başkan Uysal, Güzelbağ iftarında “Biz Muratpaşa’mızda Allah’a şükür, hiçbir komşumuzu yalnız bırakmamaya gayret ediyoruz. Komşusu açken tok yatan bizden değildir anlayışıyla hareket ediyoruz. Sağ elin verdiğini sol görmeyecek anlayışıyla hareket ediyoruz. Hiçbir komşumuza siyasi, kültürel memleketine ve durumuna göre en küçük bir ayrımımız söz konusu olmuyor” diye konuştu.

Güzelbağ’ın ardından Yenigöl Mahallesi’ndeki iftara da katılan Başkan Uysal’ı mahalleli ve Muhtar Sema Özen karşıladı. Özen, “Belediye Başkanımız Sayın Ümit Uysal’a kardeşliği, ağabeyliği, komşuluğu ve duyarlılığından dolayı mahallem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada ise “444 80 07 Turunç Masamızı arayan komşularımıza ‘Kimsin, necisin’ diye sormuyoruz. Her komşumuz bizim için 1 numara. Hepsinin ayağına belediyeciliğimiz götürmeye gayret ediyoruz. İnsanımızı başımızın üzerinde, gönlümüzde görüyoruz” ifadelerine yer verdi.   

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.