BU İFTAR SOFRASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN

Konyaaltı Belediyesi, Ramazan ayı süresince Gençlik Lokali’nde üniversite öğrencilerine yönelik iftar sofrası kuruyor. Öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya gelen Başkan Semih Esen, gençlerin geleceğe daha umutlu bakabilmesi için engelleri bir bir kaldıracaklarını vurguladı. 

13 Nisan 2022
BU İFTAR SOFRASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN

Konyaaltı Belediyesi, bünyesinde bulunan Gençlik Lokali’nde üniversite öğrencileri için iftar yemeği düzenliyor. Ramazan ayı boyunca öğrencilere verilecek iftar yemeğine Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de katıldı. Öğrenciler ile sohbet eden Esen, bir yandan da gençlerin taleplerini dinledi. İftar yemeği için öğrenciler ile birlikte sıraya giren Başkan Esen, “Ülkemizin geleceği olan gençlerimiz ile her fırsatta bir araya geliyoruz. Onlarla bir arada olmak bize her zaman mutluluk ve enerji veriyor” dedi. Öğrenciler ise kendilerine sunulan bu imkandan son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Konyaaltı Belediyesi Öğrenci Lokali, normal zamanlarda da öğrencilerin sürekli ders çalıştıkları ve vakit geçirdikleri bir ortam olmaya devam ediyor.

HER ŞEY GENÇLERİMİZ İÇİN

Öğrencilerle iftar sonrası sohbet eden Başkan Esen, gençlerin daha iyi şartlarda eğitim hayatına devam edebilmesi için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini aktardı. Öğrencilerin barınma sorununa dikkat çeken Esen, yurtların yetersizliğinden ve ev kiralarının çok yüksek olmasından kaynaklanan barınma sorununa çözüm aramaya devam ettiklerini söyledi. Bu konu ile ilgili çalışmalarının olduğunu belirten Başkan Esen, yakın zamanda yeni bir öğrenci yurdu yapımına başlayacaklarını da duyurdu. İmkanları doğrultusunda öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini dile getiren Esen, “Gençlerimiz, umudumuzdur. Ülkemizi hak ettiği aydınlık yarınlara kavuşturacak olan da onlar. Bu noktada bize düşen görev ise gençlerimizin yürüdüğü yollardaki engelleri kaldırmaktır. Her şeyi gençlerimiz için ve güzel bir gelecek kurmaları için yapıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.