ŞUBAT KONUĞU YÖNETMEN AYDIN SAYMAN

Son dönem Türk sinemasının dikkat çeken yapımlarının sinemaseverlerle buluştuğu Muratpaşa Belediyesi ‘Sinema Günleri’nde ayın konuğu Janjan filmiyle yönetmen Aydın Sayman oldu. Etkinliğe Belediye Başkanı Ümit Uysal da katıldı. 

14 Şubat 2022
ŞUBAT KONUĞU YÖNETMEN AYDIN SAYMAN

Geçmiş yıllarda ‘1 Film 1 Konuk’ etkinliğiyle Nar, Eylül Fırtınası, Sır Çocuklar, Gurbet Kuşları, Sis ve Gece gibi ödüllü filmleri Antalyalı sinemaseverlerle buluşturan Muratpaşa Belediyesi’nin yeni yılda başladığı Muratpaşa Sinema Günleri serisi devam ediyor.

Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde düzenlenen seride, Türk sinemasının son dönem filmleri ücretsiz olarak sinemaseverle buluşuyor. Serinin ocak ayı gösteriminde Engin Ayça’nın yönetmenliği yaptığı ‘Suna’ sinemaseverlerle buluşurken şubat ayının konuğu ise Janjan filmiyle yönetmen Aydın Sayman oldu. Etkinlikte, film gösterimin ardından yönetmen Sayman’la söyleşi gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ümit Uysal da günün anısına Sayman’a teşekkür plaketi takdim etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.