GAZEL DİKME TAKIMIN ALTIN OYUNCUSU

Antalya yıldız kızlar şampiyonu olarak 10 -12 şubat arasında Burdur da yapılan okullu yildiz kizlar grup şampiyonasın da Antaya temsilcisi Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu grup birincisi olmustur. Antalya 36 Burdur 4 , Antalya 23 İzmir 7, Antalya 26 Isparta 4 oynadığı 3 maci da kazanarak Antalyayi Türkiye yarı finallerin de temsil etmeye hak kazandı. Hedeflerinin Türkiye derecesi olduğunun altını çizen Sertan sarpaş Antalyaya, Antalyadan yetişen sporcular ile Türkiye şampiyonluğu getirmeyi hedefliyoruz dedi. Ayrıca turnuvanın en oyi oyuncusu seçilen Gazel Dikme takim olarak çok çalıştık takim oyunu oynuyoruz bu turnuvada bana verilen ödül için teşekkür ederim dedi. 

12 Şubat 2022
GAZEL DİKME TAKIMIN ALTIN OYUNCUSU

Antalya yıldız kızlar şampiyonu olarak 10 -12 şubat arasında Burdur da yapılan  okullu yildiz kizlar grup şampiyonasın da  Antaya temsilcisi Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu grup birincisi olmustur. 

Antalya 36 Burdur 4 , Antalya 23 İzmir 7, Antalya  26 Isparta 4 oynadığı 3 maci da kazanarak Antalyayi Türkiye yarı finallerin de temsil etmeye hak kazandı.

Hedeflerinin Türkiye derecesi olduğunun altını çizen Sertan sarpaş  Antalyaya, Antalyadan yetişen sporcular ile Türkiye şampiyonluğu  getirmeyi  hedefliyoruz dedi. Ayrıca turnuvanın en oyi oyuncusu seçilen Gazel Dikme  takim olarak çok çalıştık takim oyunu oynuyoruz  bu turnuvada bana verilen ödül için teşekkür ederim dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.