MANAVGAT BELEDİYESİ ÖZGÜR PLAJLARI HİZMETE AÇTI

Manavgat Belediyesi’nin insan odaklı sosyal projelerinden biri olan Özgür Plajlar, faaliyete açıldı. Manavgatlı engelli vatandaşlar, belediyenin organizasyonuyla kendi plajlarına gelerek, gün boyunca deniz, kum ve güneşin keyfini özgürce yaşamaya başladı 

30 Haziran 2021
MANAVGAT BELEDİYESİ ÖZGÜR PLAJLARI HİZMETE AÇTI

 
Manavgat Belediyesi, engelli vatandaşların gönül rahatlığıyla denize girerek plaj hizmetlerinden faydalanabilmesi amacıyla hayata geçirdiği “Özgür Plajlar”
hizmetlerini başlattı. Manavgat Belediyesi’ne ait Kızılot, Evrenseki, Boğaz, ve
Sorgun Çamiçi halk plajlarında açılışını yaptığı Özgür Plajlar, ilk günden engelli vatandaşların akınına uğradı. Manavgat Belediyesi’nin insan odaklı sosyal projelerinden birisi olan Özgür Plajlarda engelli soyunma kabinleri, duş, wc, engelli rampası, yüzen şezlong ve tekerlekli sandalye ile plaj hizmeti veriliyor.
Manavgat Belediyesi çalışanları tarafından Engelsiz Transfer Aracı ile
evlerinden alınmak suretiyle denize girebilen vatandaşlar, özgür plajların keyfini çıkarıyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ın tüm
imkanlarını özel bireylerle paylaşmak amacıyla çeşitli projeler ürettiklerini,
Özgür Plajların da bunlardan birisi olduğunu dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen,
“Manavgat Belediye’mize ait olan halk plajlarımızı, engelli vatandaşlarımızın
kullanabileceği şekilde hizmete açtık. Bu plajlarımıza da Özgür Plaj adını
verdik. Özgür plaj hizmetimizde özel dostlarımızı evlerinden alarak plajlarımıza getiriyoruz. Boğaz, Evrenseki, Kızılot ve Sorgun Çamiçi Özgür Plajlarımızda engelli vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile denize giriyor. Bu bizleri de çok mutlu ediyor. Amacımız engelli vatandaşlarımız için hayatı kolaylaştırmak ve onların sosyal hayatlarına bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek. Şu anda tüm plajlarımızda Özgür Plaj alanları bulunuyor” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.