DGN AMBULANS HİZMETLERİNDEN ESNAF İNDİRİM KARTINA DESTEK

Yerinde tedavi ve müdahale konusunda yüksek başarı oranları sayesinde tercih edilen bir kurum olan DGN AMBULANS Esnaf İndirim Kartı sahiplerine %10 indirim veriyor. 

30 Aralık 2020
DGN AMBULANS HİZMETLERİNDEN ESNAF İNDİRİM KARTINA DESTEK

 
Yerinde tedavi ve müdahale konusunda yüksek başarı oranları sayesinde tercih edilen bir kurum olan DGN AMBULANS Esnaf İndirim Kartı sahiplerine %10 indirim veriyor. Profesyonel kadrosu ile yerel ve uluslararası doktor eskortlu hasta nakil hizmeti, evde veya otelde doktor ziyareti, talep edildiğinde pansuman, sonda takımı/değişimi, enjeksiyon ve/veya serum uygulaması ile tedavi hizmeti vermektedir.  Uluslararası standartlara uygun ambulanslarıyla acil durumlarda en kısa sürede hastaya ulaşıp tedavi işlemlerine başlamaktadır.
 
İLETİŞİM: DR.CAN DOĞAN
0545 858 9848
 
Esnaf indirim kartına sahip olmak isteyenler bu numaradan iletişime geçerek kart talebinde bulunabilirler. 
ESNAF İNDİRİM KARTI İLETİŞİM: 05432181000
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.