CAMİLERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ

Muratpaşa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayının son Cuması ve 2 Mayıs Pazartesi kılınacak bayram namazı öncesi ilçedeki camilerin temizliğini yapıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri minberinden avlusuna her noktayı tek tek temizliyor. 

28 Nisan 2022
CAMİLERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi 2 Mayıs Pazartesi başlayacak Ramazan Bayramı’na yönelik hazırlıklarına devam ediyor. Muratpaşa sakinlerinin huzurlu bir bayram geçirmeleri için tüm önlemler tek tek gözden geçilirken Temizlik İşleri Müdürlüğü de Ramazan ayının son Cuma namazı öncesinde camilerin temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına başladı. Ekipler, camileri tek tek ziyaret edip halılarını süpürüyor, minberinden dolaplarına her nokta tek tek büyük özenle temizleniyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.