ESNAF İNDİRİM KARTINDA HEDEF BÜYÜK!!!

Esnafı bulunduğu darboğazdan çıkarmak ve indirimleri halkla buluşturmak amacıyla uygulamaya konulan esnaf indirim kartı, son hızla faaliyetlerine devam ediyor 

14 Aralık 2020
ESNAF İNDİRİM KARTINDA HEDEF BÜYÜK!!!

 Aytemiz, Petrol Ofisi gibi firmaların şubelerinden de bünyesine ekleyen Esnaf indirim kartı, Su&Tüp, Kuyumcu, Kuaför, Giyim, yeme-içme sektöründe de üyelik çalışmalarını sürdürüyor. Benzine zam alışılagelmiş bir durum olmasına karşın, Esnaf indirim kartı Aytemiz silyondan ve karaöz petrol ofisinden %10 indirim almayı başardı. Esnafın yanı sıra, büyük firmalarında destek verdiği bu uygulama yakın zamanda hedefine ulaşacak gibi görünüyor. Bu hedef doğrultusunda  1 ayda 100 bayilik verip halkın karta daha da çabuk ulaşmasını sağlayacak proje hazırlandı ve kart dağıtımına başlanıldı. Ayrıca üyelik başvurularının bir hayli fazla olması ve indirimli alışveriş yapacağı esnafta çeşitlilik olması halkın yüzünü güldürüyor. Türkiye’nin yükselen yıldızı Antalya esnafının geleceği parlak görünüyor.

 

 

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.