Engelli kadına tecavüz eden 1 kişi tutuklandı

Kocaeli'de 20 yaşındaki engelli kız tecavüz edildiğini ailesiyle paylaşmış, aile soluğu emniyette almıştı. Emniyetin soruşturması sona ererken gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı, 3 kişi de ev hapsine alındı. 

17 Eylul 2020
Engelli kadına tecavüz eden 1 kişi tutuklandı

 
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde engelli genç kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 1'i tutuklandı, 3'ü ev hapsine alındı.
 
Edinilen bilgiye göre Kartepe'de M.Y. (20) adlı engelli genç kızlarının tecavüze uğradığını iddia eden ailesi şikayetçi oldu. Şikayet sonrasında Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştığı belirlenen E.K., H.A.B., S.Ç., ve M.Y. adlı 4 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen M.Y. tutuklanırken, E.K., H.A.B. ve S.Ç. isimli şahıslara ise ev hapsine alındı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.