Otizm hastası çocuk, balkondan atladı

Kuşadası'nda otizm hastası 14 yaşındaki E.S., evinin 3. katındaki balkondan aşağıya atladı. Olayın yerinde ilk müdahalesi yapılan E.S.'nin hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. 

17 Eylul 2020
Otizm hastası çocuk, balkondan atladı

 
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde otizm hastası olduğu öğrenilen bir çocuk balkondan atladı. Çimenlerin üzerine düşen çocuğun vücudunda kırıklar oluştu.
 
Olay, Türkmen Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otizm hastası olduğu öğrenilen 14 yaşındaki E.S., yatağından kalkıp balkona çıktı. Bir süre sonra balkondan atlayan otizm hastası çocuk 3'üncü kattan yere çakıldı. Büyük bir gürültüyle uyanan çevredeki vatandaşlar E.S.'yi bahçede yerde yatarken buldu.
 
HAYATİ TEHLİKESİ YOK
 
Olay yerine çağrılan ambulans ile E.S., Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Otizm hastası çocuğun hayati tehlikesi bulunmazken vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.