Patronunun çekini bozduran çalışan,

Organizasyon şirketi sahibinin nakde çevirmesi için verdiği 75 bin liralık çeki banka şubesinde bozduran çalışan, parayı "hırsızlar çaldı" süsü verip 4 arkadaşıyla birlikte sırra kadem bastı. 

10 Ağustos 2020
Patronunun çekini bozduran çalışan,

 
Antalya'da organizasyon şirketi sahibi Emre D.'nin nakite çevirmesi için verdiği 75 bin liralık çeki banka şubesinde bozduran çalışanı A.B.K., parayı paylaştığı 4 arkadaşıyla birlikte kayıplara karıştı. Şüphelilerden biri yakalanırken, 4'ünün aranmasına devam ediliyor.
 

 
Olay, saat 13.00 sıralarında Kepez ilçesi Namık Kemal Bulvarı üzerindeki bir banka şubesi önünde meydana geldi. Antalya'da organizasyon şirketi sahibi Emre D., 75 bin liralık çeki tahsil etmesi için çalışanı A.B.K'ya verip banka şubesine gönderdi. Bankadan 75 bin lirayı alan A.B.K, iddiaya göre şube çıkışında parayı 4 arkadaşına verdi. Ardından Hırsız var diye bağıran A.B.K. ile arkadaşları kaçarak kayıplara karıştı. Bankanın önünde aracında bekleyen Emre D., olaya şahit olunca şüphelilerin peşine düştü. Emre D., şüphelilerden birini polise yakalattı. Gözaltına alınan şüphelinin üst aramasında, pantolonunun içinde bir miktar para bulundu. Polis, diğer 4 şüpheliye ulaşmak için detaylı arama çalışması yürüttü, ancak sonuç alınamadı. Şüphelilerin aranmasına devam edildiği belirtildi.
 
Umut Yasin Kurter - 07 Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.