Manavgat'ta sahte alkol baskını!

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda; 

27 Ağustos 2020
Manavgat'ta sahte alkol baskını!

Yukarı Pazarcı Mahallesinde (H.G.) isimli  şahıs tarafından işletilen bir işyerinde ve Şelale Mahallesinde bulunan ikametinde sahte alkol bulunduğu bilgisi elde edilmesi üzerine 24 Ağustos günü işyerinde ve ikamette yapılan aramalarda;

  *   (26) litre sahte alkol yapımında kullanılan etil alkol,
  *   (19) litre yapılmış sahte alkol olduğu değerlendirilen sıvı,
  *   (78) adet (78x50ml) sahte alkol yapımında kullanılan aroma,
  *   (5) adet 1 litre boş etil alkol şişesi ele geçirildi.

Olayda yakalanan Hasan GUBAŞ (Market İşletmecisi) isimli şahıs hakkında 5607 SKM. Suçundan gerekli adli tahkikat yapılarak düzenlenen evrak Cumhuriyet Başsavcılığına ikmalen gönderildi.

Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatıyla (H.G.) isimli şahıs hakkında “5607 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek” suçundan adli  işlem başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.