Galatasaray'ın eski kaptanı ile anlaştı!

Süper Lig'de sezonu 6. sırada tamamlayan Galatasaray, transferde önemli bir hamle gerçekleştirdi. Sarı kırmızılılar, eski yıldızı Arda Turan ile anlaşmaya vardı. Milli futbolcu, Türk Telekom Stadyumu'ndan çıkarken görüntülendi. Play Mute Remaining Time -1:06 Fullscreen  

05 Ağustos 2020
Galatasaray'ın eski kaptanı ile anlaştı!

 
Yeni sezon için kadro çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Arda Turan transferinde sona geldi. Sarı kırmızılı ekip, beIN Sports kaynaklı habere göre eski yıldızıyla el sıkıştı ve her konuda anlaşmaya vardı. Sözleşmenin 1+1 yıllık olduğu öğrenildi.
 
Milli futbolcu, Türk Telekom Stadyumu'ndan çıkarken görüntülendi.
 
 
BAŞKANI ZİYARETE GİTTİ
 
Barcelona ile sözleşmesi sona eren ve uzun süredir adı eski takımı Galatasaray ile anılan Arda Turan, Türk Telekom Stadyumu'nda yöneticiler Abdurrahim Albayrak, Kaan Kançal ve Yusuf Günay ile bir araya geldi. Yıldız futbolcu daha sonrasında yöneticiler ile birlikte başkan Mustafa Cengiz'i evinde ziyarete gitti.
 
6 YIL TER DÖKTÜ
 
2000 yılında altyapısına girdiği Galatasaray'ın formasını 6 yıl profesyonel olarak giyen Arda, 2005-2011 yıllarında 130 maça çıkıp 25 gol kaydetti. 33 yaşındaki futbolcu, sarı kırmızılı ekipten 2011 yılında ayrıldı ve Atletico Madrid'in yolunu tuttu. Milli orta saha, daha sonrasında sırasıyla FC Barcelona ve İstanbul Başakşehir'de ter döktü.
 
Arda, Galatasaray'da 2007/08 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.
 
 
66 NUMARA GİYECEK
 
Galatasaray'daki ilk yıllarında 66, sonrasında ise 10 numarayı giyen Arda Turan, ikinci döneminde 66 numaralı formayı sırtına geçirecek.
 
İSPANYA'DA 8 KUPA KAZANDI
 
Atletico Madrid ve FC Barcelona'da uzun yıllar oynayan deneyimli oyuncu, İspanya kariyerinde 2 La Liga, 3 İspanya Kupası, 1 İspanya Süper Kupası, 1 UEFA Avrupa Ligi ve 1 UEFA Süper Kupası kazandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.