DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.034.357
BHA

Ağrı’da “Yabancı Dil Festivali” beğeni topladı

Ağrı’da öğrencilerin yabancı dil becerilerini geliştirmek, özgüvenlerini artırmak ve sosyal gelişimlerine katkı sunmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

22 Mayıs 2026 1,1B okunma
Ağrı’da “Yabancı Dil Festivali” beğeni topladı
Ağrı’da “Yabancı Dil Festivali” beğeni topladı

Servet ARSLAN/AĞRI-BHA

Ağrı Şehit Uzman Çavuş Tuncer Doğan İmam Hatip Ortaokulu ile Eleşkirt İmam Hatip Ortaokulu iş birliğinde gerçekleştirilen “Yabancı Dil Festivali”, öğrencilerin renkli sahne performanslarına ev sahipliği yaptı.

Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa; İl Millî Eğitim Müdürü Hasan KÖKREK, Şube Müdürleri Süleyman ÇETİN ve İsmet MIZRAK, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda öğrenciler, teorik olarak öğrendikleri İngilizce ve Arapça dillerini sosyal ve kültürel etkinliklerle pratiğe dönüştürerek şarkı, tiyatro gösterisi ve hadis sunumlarını başarıyla sahneledi. Öğrencilerin sahnedeki özgüveni ve başarılı performansları, salonda bulunan izleyicilerden büyük alkış aldı.

Programda konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Hasan KÖKREK, yabancı dil öğreniminin yalnızca sınıf ortamıyla sınırlı kalmaması gerektiğini belirterek, bu tür etkinliklerin öğrencilerin dil becerilerini geliştirdiğini, öğrenmeyi kalıcı hâle getirdiğini ve özgüvenlerini artırdığını ifade etti.

Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik eden KÖKREK, sergilenen performanslardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

 

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

BHA kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.