Güvercin kümesinden cephanelik çıktı: 124 tabanca ele geçirildi
İzmir’in Karabağlar ilçesinde düzenlenen operasyonda, güvercin kümesine gizlenmiş 124 ruhsatsız tabanca ile çok sayıda silah parçası ele geçirildi.
İZMİR-BHA
Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçede bir ikamette ruhsatsız silah ticareti yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takibin ardından belirlenen adrese operasyon düzenlendi.
Ekipler, evin giriş katında bulunan güvercin kümesinde arama yaptı. Yapılan aramada kümese gizlenmiş 124 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ayrıca 76 tabanca sürgüsü, 28 namlu ile 39 icra mili ve yayı bulundu. Ele geçirilen silah ve parçalar emniyet birimlerince muhafaza altına alındı.
3 şüpheli gözaltına alındı
Operasyon kapsamında U.K. (41), A.K. (41) ve E.Y.K. (19) isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak: BHA
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler
Merkez Sağ Parti Bursa’da Coşkulu Kongreye Ev Sahipliği Yaptı

Vezirköprü’de Kunduz Er Meydanı Güreş Coşkusuna Sahne Oldu

Pop kraliçesi yeniden sahnede: Roya’nın Yeşil Tiyatro konserinden muhte…

Anahtar Parti Terme İlçe Yönetiminden Sıcak Havada Anlamlı Etkinlik: “S…

Terme TSO Başkan Adayı Muharrem Çelik: “Ayrıştırmadan, ortak akılla ve …
