Başkan Mehmet Çiçek: “İdarecilik Kamu Düzeni ve Devlet Millet Bağının Temelidir”
Haber : MURAT GENÇ / DİYARBAKIR
Büyük Birlik Partisi Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Çiçek, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, devletin farklı kademelerinde görev yapan tüm idarecileri tebrik etti. Çiçek, idareciliğin büyük sorumluluk gerektiren bir kamu görevi olduğunu vurgulayarak, millet için fedakârca çalışan yöneticilere teşekkür etti.

Büyük Birlik Partisi Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Çiçek, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çiçek, devletin farklı kademelerinde görev yapan tüm idarecilerin gününü kutlayarak, kamu hizmetinde gösterilen gayret ve fedakârlığın takdire şayan olduğunu ifade etti.
“İdarecilik Büyük Bir Sorumluluktur”
İdareciliğin, kamu düzenini ve toplumsal huzuru sağlamanın yanı sıra devlet ile millet arasındaki bağı güçlendiren önemli bir görev olduğuna dikkat çeken Çiçek, bu vazifenin yüksek sorumluluk bilinciyle yürütülmesi gerektiğini belirtti.
Kadim Devlet Geleneğine Vurgu
Kadim devlet geleneğinde adalet ve liyakat anlayışının her zaman merkeze alındığını kaydeden Mehmet Çiçek, ülkesine sadakatle hizmet eden idarecilerin her daim değer gördüğünü vurguladı. Çiçek, birlik ve kardeşlik içinde güçlü bir gelecek için idarecilerin rolünün hayati olduğunu dile getirdi.
Şehit İdareciler Unutulmadı
Mesajında görevleri başında şehit düşen idarecileri de anan Çiçek, “Milletimize hizmet ederken hayatını kaybeden tüm idarecilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler
Merkez Sağ Parti Bursa’da Coşkulu Kongreye Ev Sahipliği Yaptı

Vezirköprü’de Kunduz Er Meydanı Güreş Coşkusuna Sahne Oldu

Pop kraliçesi yeniden sahnede: Roya’nın Yeşil Tiyatro konserinden muhte…

Anahtar Parti Terme İlçe Yönetiminden Sıcak Havada Anlamlı Etkinlik: “S…

Terme TSO Başkan Adayı Muharrem Çelik: “Ayrıştırmadan, ortak akılla ve …
