DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.026.248
BHA

Sekmen’den STK’lara destek mesajı

Antalya’da Ormana Gençlik Derneği tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısına katılan İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, dayanışma ve birlik mesajları verdi.

29 Aralık 2025 1,5B okunma
Sekmen’den STK’lara destek mesajı
Sekmen’den STK’lara destek mesajı

ANTALYA - BHA

Antalya’da, Ormana Gençlik Derneği tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programa, Antalya İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen de katılarak dernek üyeleri ve davetlilerle bir araya geldi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, birlik ve beraberlik mesajları verilirken, gençliğin sosyal ve kültürel faaliyetlerdeki rolüne dikkat çekildi. Başkan Sekmen, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, sivil toplum kuruluşlarının toplumsal dayanışmadaki önemine vurgu yaptı.

Ormana Gençlik Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltı programı, karşılıklı sohbet ve iyi dileklerle sona erdi.

Fotoğraf açıklaması yok.

bir veya daha fazla kişi, ders çalışan insanlar ve masa görseli olabilir

bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

BHA kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.