DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.031.528
ANTALYA HABER

EĞİTİM, MEDYA VE SİVİL TOPLUM AYNI ÇATI ALTINDA BULUŞTU

15 Aralık 2025 2,8B okunma
EĞİTİM, MEDYA VE SİVİL TOPLUM AYNI ÇATI ALTINDA BULUŞTU
EĞİTİM, MEDYA VE SİVİL TOPLUM AYNI ÇATI ALTINDA BULUŞTU

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yasin ERİŞ, eğitimin sahadaki güçlü temsilcilerinden Öğretmen Halis ÜSTÜNER ile birlikte; TUDSİAD Genel Başkanı ve aynı zamanda GMC Gazeteciler ve Medyacılar Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Alptekin Şavlı ile anlamlı bir buluşmada bir araya geldi.

 Gerçekleşen görüşmede; eğitim, gençlik, medya ve sivil toplumun ortak paydada buluşması, toplumsal gelişime katkı sunacak projeler ve kamu–STK iş birliğinin önemi ele alındı. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yasin ERİŞ, eğitimin yalnızca okullarla sınırlı kalmaması gerektiğini vurgulayarak, medya ve sivil toplumun desteğinin eğitim kalitesini artırmada büyük rol oynadığını ifade etti.


 Öğretmen Halis ÜSTÜNER, sahadan gelen deneyimlerini paylaşarak öğretmenlerin bu tür iş birliklerinden güç aldığını belirtirken; TUDSİAD Genel Başkanı ve GMC Gazeteciler ve Medyacılar Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Alptekin Şavlı ise iş dünyası, medya ve sivil toplumun eğitimle entegre çalışmasının ülkenin geleceği açısından hayati önemde olduğunu dile getirdi.


 Toplantı, eğitim–medya–sivil toplum üçgeninde güçlü bir dayanışma mesajı verilmesiyle sona ererken, ilerleyen süreçte ortak projeler ve iş birlikleri için karşılıklı iyi niyet vurgusu öne çıktı.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

ANTALYA HABER kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.