DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.026.248
BHA

Doktor hanımın kapısı tekmeyle kırıldı

Düzce Merkez Duraklar Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan Dr. Ayşegül Albayrak’ın muayene odasının kapısı, muayene sırasında bir kişi tarafından tekmeyle kırıldı. Olay sırasında hasta ve yakınları kısa süreli panik yaşadı.

18 Kasım 2025 1,9B okunma
Doktor hanımın kapısı tekmeyle kırıldı
Doktor hanımın kapısı tekmeyle kırıldı

EROL TAYHAN/DÜZCE-BHA

Düzce Merkez Duraklar Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan Dr. Ayşegül Albayrak’ın muayene odasının kapısı, muayene sırasında bir kişinin tekmelemesi sonucu kırıldı. Olay, yoğun hasta trafiğinin yaşandığı sırada meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Dr. Albayrak hasta muayene ettiği esnada kapının dışından yüksek sesle bağıran bir kişi, tekme atarak kapıyı açtı. Olay anında odada bulunan hasta ve yakınları kısa süreli panik yaşarken, doktorun kapıyı açtığında bağıran kişiyle karşılaştığı belirtildi.

Kapının tekmeyle kırılmasının ardından Dr. Albayrak, durumu kayıt altına aldı ve ilgili kişinin adını kapı üzerine not düştü. Uyarı niteliği taşıyan bu not, muayene olmaya gelen hastaların olayın nedenini görmesini sağlıyor.

Yaşanan olay nedeniyle sağlık çalışanlarına yönelik şiddet konusunda bölgede yeniden endişe oluştu.

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

BHA kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.