DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.026.248
BHA

Balıkesir’de deprem sonrası 252 vatandaşa psikososyal destek sağlandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremin ardından 252 vatandaşa psikososyal destek verildiğini açıkladı.

28 Ekim 2025 1,8B okunma
Balıkesir’de deprem sonrası 252 vatandaşa psikososyal destek sağlandı
Balıkesir’de deprem sonrası 252 vatandaşa psikososyal destek sağlandı

BALIKESİR-BHA

Bakan Göktaş, depremden etkilenen tüm vatandaşlara “geçmiş olsun” dileklerini ileterek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerinin sahada çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti.

Depremin hemen ardından psikososyal destek ekiplerinin bölgeye yönlendirildiğini ifade eden Göktaş, “Balıkesir depremi sonrası 252 vatandaşımıza psikososyal destek sağladık. SYDV, VEFA ve ADEM personelimiz de sahada faaliyetlerini sürdürüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her alanda destek oluyoruz” dedi.

Bakan Göktaş, ayrıca 52 personel ve 10 araçla vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmaların sürdüğünü vurgulayarak, “Rabb’im ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

BHA kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.