DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.026.248
BHA

Belediye başkanı Mehmet Doğanay, vatandaşın yanındayız

Güdül belediye başkanı Mehmet Doğanay, geceli gündüzlü vatandaşın yanında yanı başında olmayı sürdürdüklerini bildirdi.

13 Ekim 2025 2,3B okunma
Belediye başkanı Mehmet Doğanay, vatandaşın yanındayız
Belediye başkanı Mehmet Doğanay, vatandaşın yanındayız

YAŞAR TONBAK/ANKARA/BHA

Güdül belediye başkanı Mehmet Doğanay, geceli gündüzlü vatandaşın yanında yanı başında olmayı sürdürdüklerini bildirdi.

Her hafta bir başka mahallede vatandaş ile kucaklaştıklarını ve akabinde aynı köyde Cuma Namazını eda ederek, birlikte hasbıhal ettiklerini söyledi.

Köy ziyaretlerimiz genelde Cuma günlerine denk getirdiklerini belirten belediye başkanı Mehmet Doğanay, “Cuma namazından öncesi köye vararak köy konağında, yada köy konağı önünde Muhtar, ihtiyar heyeti ve köylü ile bira ayara geliyoruz ve sorunları hakkında hasbıhal ederek, muhtarın, köylünün istek ve taleplerini alıyoruz” dedi.

Kalabalık mahallelerden Yelli Mahallesi ziyaretinde bulunduklarına değinen Belediye başkanı Doğanay, şunları kaydetti:

“Yelli Mahallemizde birbirinden kıymetli hemşerilerimizle bir araya geldik. Mahalle hakkında çeşitli değerlendirmelerde bulunduk. Mahallelerinde, bizleri sıcak bir şekilde karşılayan hemşerilerimize, mahalle sakinlerimize cani gönülden teşekkür ediyorum. Pazartesi günleri(bu gün) de Belediyede halk günü yapıyoruz ve Belediyemizde halkı, yine muhtarlarımızı ağırlamayı sürdürüyoruz.”

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

BHA kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.