DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.026.248
BHA

Kars’ta düzensiz göçle mücadele kapsamında "Huzur ve Güven Uygulaması" gerçekleştirildi

Kars İl Jandarma Komutanlığı tarafından il genelinde geniş çaplı bir "Huzur ve Güven Uygulaması" gerçekleştirildi.

11 Ekim 2025 2,0B okunma
Kars’ta düzensiz göçle mücadele kapsamında "Huzur ve Güven Uygulaması" gerçekleştirildi
Kars’ta düzensiz göçle mücadele kapsamında "Huzur ve Güven Uygulaması" gerçekleştirildi

KARS-BHA

Düzensiz göçle mücadele kapsamında yürütülen uygulamaya, 51 ekip ve 208 personel katıldı.

Gerçekleştirilen denetimler kapsamında; 13 metruk bina ve inşaat alanı, 42 umuma açık yer, 126 farklı noktada yol kontrol ve arama faaliyetleri yapıldı.

Yapılan uygulama sonucunda; 2 yoklama kaçağı, Hırsızlık suçundan aranan 1 kişi, Bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan aranan 1 kişi yakalandı.

Kars İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yetkililer, bu tür uygulamaların aralıksız süreceğini belirterek vatandaşların güvenliği için her türlü önlemin alındığını vurguladı.

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

BHA kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.