DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.049.548
BHA

Bekir Ayaz’dan Isparta 32 Spor’a 1 milyon Euro prim sözü

Uluslararası Sporcu Sendikası Genel Başkanı Bekir Ayaz, Isbaş Isparta 32 Spor’un şampiyon olması halinde kulübe 1 milyon Euro prim vereceğini açıkladı.

07 Ekim 2025 2,4B okunma
Bekir Ayaz’dan Isparta 32 Spor’a 1 milyon Euro prim sözü
Bekir Ayaz’dan Isparta 32 Spor’a 1 milyon Euro prim sözü

ISPARTA-BHA

Ayaz, Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir’in dört yıldır kulüp için büyük fedakârlıklar yaptığını, bu sezon ise yönetim, teknik ekip ve oyuncularla birlikte güçlü bir kadro oluşturduklarını vurguladı.

“Isparta 32 Spor’u yakından takip ediyorum. Gültekin Başkan dostumdur. Yönetim olarak büyük bir mücadele veriyorlar. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen de kulüp için önemli katkılar sağlıyor. Hep birlikte güçlü bir sinerji yakalamış durumdalar” dedi.

Ayaz, yerel takımlara sahip çıkmanın önemine dikkat çekerek, “Yaşasın memleket takımları! Isparta 32 Spor büyük bir camia. Şampiyon olmaları halinde 1 milyon Euro prim vereceğim. Bu, emeğe ve inanca verilen değerdir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

BHA kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.