DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.026.248
SİYASET

Anadolu Birliği Avrupa’ya Açılıyor: Almanya Temsilcileri Göreve Başladı

Anadolu Birliği Partisi, uluslararası açılım sürecinde önemli bir adım daha atarak Avrupa yapılanmasını güçlendiriyor.

02 Ağustos 2025 4,2B okunma
Anadolu Birliği Avrupa’ya Açılıyor: Almanya Temsilcileri Göreve Başladı
Anadolu Birliği Avrupa’ya Açılıyor: Almanya Temsilcileri Göreve Başladı

 Parti Genel Başkanı Bedri Yalçın’ın açıklamalarıyla duyurulan bu yeni adımda, Almanya’nın iki önemli kentinde temsilcilikler resmen göreve başladı.

 Almanya Bochum Temsilciliği’ne Arda Ayarslan, Essen Temsilciliği’ne ise Mehmet Abdülkadir Akgün getirildi. Her iki isim de bulundukları bölgelerde Türk toplumunun sesi olmayı ve Anadolu Birliği’nin vizyonunu yurt dışında başarıyla temsil etmeyi hedefliyor.


 Parti Genel Başkanı Bedri Yalçın, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“Anadolu Birliği artık Avrupa’da, artık dünyada. Arda kardeşimiz çok değerli bir insan, başarılı ve iyi bir Türk temsilcisi. Aynı şekilde Kadir kardeşimiz de öyle. Her iki isme güvenimiz tam. Avrupa’daki vatandaşlarımızla gönül bağımızı pekiştirecek bu yapılanmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum.”


 Yurt dışında yaşayan Türklerin sorunlarına duyarlı bir siyaset anlayışıyla hareket eden Anadolu Birliği Partisi, Avrupa yapılanmasıyla uluslararası arenada da söz sahibi olmayı hedefliyor.


 

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

SİYASET kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.