YURT GENELİNDE SON 5 GÜNDE 4 BİN 466 ARANAN KİŞİ YAKALANDI!
Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, 81 ilde son 5 günde çeşitli suçlardan aranan kişilere yönelik "Çember-19" operasyonları düzenlendi. Operasyonlarda, hakkında yakalama kaydı bulunan 4 bin 466 firari gözaltına alındı.
Bu kişilerden 4 bin 436'sının 5 yıla kadar, 19'unun 5-10 yıl arası, 11'inin ise 10 yıl ve üzeri süredir arandığı tespit edildi. Yakalananlardan 718'inin narkotik, 691'inin hırsızlık, 434'ünün kaçakçılık ve organize, 383'ünün dolandırıcılık, 159'unun yağma, 116'sının cinsel, 85'inin terör ve 79'unun kasten öldürme suçlarını işledikleri için arandığı belirlendi.
Ali Yerlikaya, operasyonlarla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki firari suçluların sokaklarımızda gezmelerine asla izin vermeyeceğiz. Ailelerimizin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmedik, etmeyeceğiz. İl jandarma komutanlıkları, il emniyet müdürlükleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığımızca 81 il genelinde arama kaydı olanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda bu şahıslar, yol aramalarında, ev ve iş yerleri baskınlarında, kimlik kontrollerinde yakalandı. Operasyonları yöneten valilerimizi, kaymakamlarımızı, il jandarma komutanlarımızı, il emniyet müdürlerimizi, Sahil Güvenliğimizi ve operasyonlara katılan polislerimizi, jandarmalarımızı tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizinle."
Bakan Yerlikaya, ayrıca operasyonlara ilişkin görüntüleri de paylaştı.
KAYNAK AA
Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler
Merkez Sağ Parti Bursa’da Coşkulu Kongreye Ev Sahipliği Yaptı

Vezirköprü’de Kunduz Er Meydanı Güreş Coşkusuna Sahne Oldu

Pop kraliçesi yeniden sahnede: Roya’nın Yeşil Tiyatro konserinden muhte…

Anahtar Parti Terme İlçe Yönetiminden Sıcak Havada Anlamlı Etkinlik: “S…

Terme TSO Başkan Adayı Muharrem Çelik: “Ayrıştırmadan, ortak akılla ve …
