VAHŞİCE DÖVÜLEN YAŞLI KADINDAN ACI HABER

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde, bir apartmanda yaşanan dehşet verici olayda, 84 yaşındaki bir kadın torunu tarafından ağır yaralanarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili şüpheli torun ise gözaltına alındı. 

19 Nisan 2024
VAHŞİCE DÖVÜLEN YAŞLI KADINDAN ACI HABER

 Dün öğle saatlerinde Mehmet Akif Mahallesi Ülke Sokak'ta bulunan 5 katlı bir apartmanda yaşanan trajik olay, çevrede büyük üzüntü ve infiale neden oldu. Edinilen bilgilere göre, apartmanın birinci katında yaşayan 84 yaşındaki Sahure Dudu Bahçeci'nin yanına, bir ay önce yurt dışından gelen torunu Talha Ç. konuk oldu.

 Ancak, anneanne ve torun arasında çıkan tartışma kısa sürede korkunç bir hal aldı. İddiaya göre, tartışma sırasında Talha Ç. önce evde bulunan teyzesinin dişini kırdı ve daha sonra anneannesine bıçakla saldırdı. Yaşlı kadının kafasını duvara vurarak ağır yaralayan torun, komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

 Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Konya Numune Hastanesine kaldırılan Sahure Dudu Bahçeci, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaşlı kadının kızı Hasibe E. ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

 Polis ekipleri, olayla ilgili olarak soruşturmayı sürdürürken, şüpheli torunun ne gibi bir motivasyonla bu dehşet verici saldırıyı gerçekleştirdiği henüz netlik kazanmadı.

 

 Olay, çevrede derin üzüntü ve endişeye neden olurken, yaşlı kadının vahşice öldürülmesi kamuoyunda büyük infial yarattı. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

 

(KAYNAK İHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.