ŞANLIURFA’DA FECİ KAZA

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, iki kişi hayatını kaybetti, altı kişi ise yaralandı. Kazada yaralanan beş kişinin durumunun ağır olduğu bildirildi. 

16 Nisan 2024
ŞANLIURFA’DA FECİ KAZA

Kaza, Siverek-Diyarbakır kara yolunun 10. kilometresinde Haçım Karaca (24) yönetimindeki 59 TM 100 plakalı otomobil ile Abdullah Aslantaş (25) idaresindeki 06 DOY 733 plakalı hafif ticari aracın çarpışmasıyla meydana geldi. Kazada, otomobilde bulunan sürücü Haçım Karaca ile Baran Karaca (19) yaşamını yitirdi. Araçlarda bulunan diğer yolcular ise Medeni Aslantaş (23), Emrah Aslantaş (31), Ümran Aslantaş (25), Bilal Özdemir (34) ve Recep Yıltaş (25) ise yaralandı.

 Olayın bildirilmesi üzerine, sağlık, itfaiye ve polis ekipleri kaza yerine sevk edildi. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Haçım ve Baran Karaca'nın yaşamını yitirdiği belirtildi.

Kazada hayati tehlikesi bulunan Medeni, Emrah ve Ümran Aslantaş ile Bilal Özdemir ve Recep Yıltaş ise, buradaki ilk müdahalelerinin ardından Şanlıurfa il merkezindeki başka bir hastaneye sevk edildi.

 

(KAYNAK AA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.