TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN 179. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ VE POLİS HAFTASI ANTALYA'DA KUTLANDI

Antalya'da Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen törende konuşan İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Türk Polis Teşkilatı'nın milletin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu belirtti. Tören, Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. 

08 Nisan 2024
TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN 179. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ VE POLİS HAFTASI ANTALYA'DA KUTLANDI

 Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Türk Polis Teşkilatı'nın hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılık göstererek milletin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu vurguladı. Çevik, "Gücünü yasalardan, desteğini muazzez milletimizden alan Türk Polis Teşkilatımız, hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılık göstererek milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başardı" dedi.

 

Törene; Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Antalya Şube Başkanı Hanifi Eker, Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Antalya Şube Başkanı Emekli Emniyet Müdürü Aykut Baltacı, Antalya Şehit ve Gazi Aileleri ve Malulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Cengiz Nizam, 15 Temmuz Vatan Şehitleri Gazileri Terör Mağdurları Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Zeki Kılınç, Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Vakfı Başkan Yardımcısı Barış Kurucu, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, emekli emniyet müdürleri ve emniyet personelleri katıldı.

 

Çevik, "Ülkemizin huzur ve güvenliğinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatımızın 179. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle toplanmış bulunmaktayız. Kurulduğu 1845 yılından itibaren tarihini kahramanlık destanlarıyla süsleyen Türk Polis Teşkilatı, cumhuriyetimizin ikinci asrını yaşadığımız günümüzde, değişen teknoloji doğrultusunda her geçen gün gelişmekte, ilk günkü vatanseverlik ruhu ve heyecanı ile çalışmalarını Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır şekilde, yurt içinde ve yurt dışında destanlar yazarak sürdürmektedir. Gücünü yasalardan, desteğini muazzez milletimizden alan Türk Polis Teşkilatımız, hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılık göstererek milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır" ifadelerini kullandı.

 

Huzurun ve güvenliğin teminatı Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 179. yıl dönümünü kutlayan Çevik, "Halka Hizmet, Hakk’a Hizmettir" düsturunu şiar edinerek canla başla, gece gündüz demeden çalışan emniyet teşkilatına desteklerini esirgemeyen vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.