ABP GENEL BAŞKANI BEDRİ YALÇIN'DAN DÜŞÜNDÜREN BAYRAM MESAJI

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, Türkiye’nin ve İslam coğrafyasının içinde bulunduğu zorluklara dikkat çekti. 

08 Nisan 2024
ABP GENEL BAŞKANI BEDRİ YALÇIN'DAN DÜŞÜNDÜREN BAYRAM MESAJI

 

"Bayram Sevinci, Herkes İçin Gerçek Olsun"

 

Genel Başkan Yalçın mesajında, "Emeklilerimiz, çiftçilerimiz, işçilerimiz ve tüm Anadolu insanımız zorluklarla mücadele ederken, İslam coğrafyasında yaşanan acılar, Filistin halkının yaşadığı dram, bizlere bayram sevincini tam anlamıyla yaşatmıyor," dedi ve ekledi, "Hükümetin, halkın yaşadığı gerçeklikten kopuk olması kabul edilemez. Anadolu Birliği Partisi olarak, halkımızın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz."

 

"Filistin'e Yardım Elini Uzatalım"

 

Yalçın, "Ramazan Ayı'nın bu mübarek günlerinde, tüm İslam dünyası olarak, yardıma muhtaç olan Filistin halkına destek olmalı, onların yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Hükümetin, 'fabrika ayarlarına' dönerek, milletimizin sorunlarına gerçekçi çözümler üretmesi gerekiyor," ifadelerini kullandı.

 

"Bayramlar, Umut ve Yenilenme Vesilesi Olsun"

 

ABP Genel Başkanı Yalçın, "Bayramlar, bizlere birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirme; umutla ve yenilenerek geleceğe bakma fırsatı sunar. Bu bayram, tüm zorluklara rağmen, hepimizin içindeki umudu ve kardeşliği pekiştirecek, yaralarımızı sarmamıza yardımcı olacak bir vesile olsun. Tüm İslam aleminin ve milletimizin Ramazan Bayramı'nı kutlar, bayramın, Filistin başta olmak üzere tüm dünyadaki zulümlerin sona ermesine vesile olmasını dilerim," diyerek mesajını sonlandırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.