BAŞKAN BÖCEK OYUNU KULLANDI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mahalli İdareler Genel Seçimi için Konyaaltı Bedriye Bileydi İlkokulu'ndaki 1184 numaralı sandıkta saat 11.18'de oyunu kullandı. Oy vermek için sıraya giren Başkan Böcek, "Seçimlerin, Atamızın 'Hiç Şüphesiz Dünyanın en güzel yeri' dediği güzel Antalya'mıza ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

31 Mart 2024
BAŞKAN BÖCEK OYUNU KULLANDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy kullanmak için Konyaaltı İlçesi Liman Mahallesi’ndeki Bedriye Bileydi İlkokulu’na geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılan Böcek, vatandaşlarla sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Böcek, oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yaparak, seçimlerin Türkiye ve Antalya için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Böcek, "Ülkemiz ve Antalya'mız için son derece önemli Mahalli İdareler Seçimleri gerçekleşiyor. Ülkemizde 61 milyonun üzerinde seçmenimiz var ve Antalya'da 6 bin 66 sandık bulunuyor. 1 milyon 925 bin 935 seçmenimiz ve 913 mahallemiz var. Bu seçimlerde, vatandaşlarımız özgürce demokrasi inancıyla oylarını kullanacaklar" ifadelerini kullandı.

Böcek, seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, “Seçimlerin, Atamızın 'Hiç Şüphesiz Dünyanın en güzel yeri' dediği güzel Antalya'mıza ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.  Antalya'mızda vatandaşlarımız kendilerini yönetmek istedikleri kişileri seçecekler. İnşallah hayırlı olur" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.