MUSTAFA GÜL, HERKESİ BÜYÜK KEMER MİTİNGİNE DAVET ETTİ

İYİ Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Herkesi büyük Kemer Mitingine davet etti. 

29 Mart 2024
MUSTAFA GÜL, HERKESİ BÜYÜK KEMER MİTİNGİNE DAVET ETTİ

 İYİ Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Herkesi büyük Kemer Mitingine davet etti.

 “Çocuğunu seven, Doğasını seven, Turizmini seven ve Esnafını seven herkesi, Cumartesi günü saat 16:00’daki mitingimize davet ediyorum.” Dedi. Mustafa Gül’ün açıklamaları şu şekilde…

 

 Sevgili kemerli büyük ailem. Yaklaşık 36 saat sonra kemerimizin yeniden yapılanması, turizmin geleceği, çocuklarımızın geleceği, memurlarınız ve çalışanların konut sorunları ve tabi ki bunların içerisinde en önemlisi, çalış tepesini kurtarmak istiyorsak, Çalış tepesine Nisan'dan sonra ilk pazar günü zeytin ağaçlarını dikmek istiyorsak, Karayer Mevkii'deki  1.707 tane vatandaşımızı evsiz kalmaktan kurtarmak istiyorsak, tabi ki bizim için en önemlilerinden yine birisi orman depomuzu 8 -10 bin kişinin yaşayacağı, lojman yapmaktan kurtarmak istiyorsak hep beraber yola çıkıp bu zihniyetten kurtulacağız.

 İki zihniyet, tek kişinin idaresinde. Sayın Bakan geliyor, bizim söylediklerimizin karşısında eziliyorlar, açıklama yapamıyorlar. Demek ki biz sizin paşanız olaraktan doğru şeyleri söyledik. Yine Kemer 'in doğasını, geleceğini, çocuğunu korumak ve yönetimin ahlaklı bir şekilde yürütülmesini isteyen herkesi, Cuma gecesi saat 14'de Çamyuva'da toplanmaya davet ediyorum.

 Oradaki toplantıdan sonra konvoyumuzu yapıp saat 16'da Arslanbucak'ta, pazar yerinde sizlerle beraber olacağız. Burada Kemal 'in geleceğini ilgili düşüncelerimizi sizlere anlatmaya çalışacağız. Çocuğunu seven, doğasını seven, turizmini seven, esnafını seven, herkesi cumartesi günü Çamyuva'da saat 14'de bekliyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.