HALK İNDİRİM KARTI GELİYOR

Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk, Halk İndirim Kartı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gelen Zamlardan sonra halkın geçinmekte zorlandığını söyleyen Köksal Selçuk, HALK İNDİRİM KARTI adındaki indirim kartının Halk’a iyi geleceğini ve anlaşmalı yerlerde yapılan alışverişlerde indirim kullanılacağını söyledi. 

16 Mart 2024
HALK İNDİRİM KARTI GELİYOR

 Köksal Selçuk yaptığı açıklamada, “Yeşilçam Medya olarak daha önce Esnaf İndirim Kartı ile hizmet veriyordu. Fakat indirim kartının ismi “Esnaf indirim kartı” olduğu için adı vatandaşlar tarafından indirimin sadece esnaf’a olduğu sanılıyordu. Bu yüzden ESNAF İNDİRİM KARTI’nın adını HALK İNDİRİM KARTI olarak değiştirdik. 2011 yılında VİP kart olarak çıkarıyorduk. Daha sonra bu kartı rahmetli eski Esnaf Odaları başkanı Abdullah Sevimçok’a devrettik. VİP kart olarak Antalya halkına hizmet verdi. 2019 yılında tekrar ESNAF İNDİRİM KARTI olarak faaliyet gösterdik. Özel hastaneler, yeme içme, giyim, hatta akaryakıt olmak üzere sözleşmeler yaptık. Vatandaş indirimlerden faydalandı. firmalar şirketler ve esnaflarla olan sözleşmelerimiz bitti. Günümüzde artık yeme içme, giyim, akaryakıt ve temel ihtiyaçlara her gün yeni zamlar gelince HALK İNDİRİM KARTI çıkarmanın zorunlu olduğunu düşünerek yeniden anlaşma yaptığımız yerlerle, tekrar sözleşme yenilemeye başlıyoruz. Bu yeni HALK İNDİRİM KART ile Antalya halkımız indirimlerden faydalanacak. Halkımız Aldığı kartı 2 yıl kullanabilecek. Ayrıca kart kişiye özel olacak” dedi. Ayrıca HALK İNDİRİM KARTI’nın örnek görselleri de paylaşılarak, belediye başkan adaylarına da kartın takdim edileceği belirtildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.