CEM KOTAN: “HEDEFİM İTTİFAKIN OY ORANINI GEÇMEK”

CHP Konyaaltı Belediye Başkanı Adayı Cem Kotan’a KONYSİAD’ı ziyaretinde eşlik eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, burada yaptığı açıklamada genç bir ekiple yola çıktıklarını ve başaracaklarını belirterek “Biz genel merkez olarak Cem başkanımıza elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz” dedi. 

02 Mart 2024
CEM KOTAN: “HEDEFİM İTTİFAKIN OY ORANINI GEÇMEK”

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkanı Adayı Cem Kotan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem’le birlikte Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni (KONYSİAD) ziyaret etti. Kotan ve Adem’i, KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Görüşmede belediye ve sivil toplum örgütleri işbirliğiyle yürütülebilecek projeler ele alındı. 

 

GENÇ BİR EKİPLE YOLA ÇIKILDI

Ziyarette açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Türkiye’de bazı illerin tanınmadığını ancak Konyaaltı’nın herkes tarafından bilinen ve takip edilen bir ilçe olarak çok önemli olduğunu söyledi. 

Genç bir ekiple yola çıktıklarını ve başaracaklarına inandıklarını anlatan Erhan Adem, “Tüm temennimiz, ülkemizi daha güzel, daha yaşanabilir daha mutlu olduğu bir konuma getirebilmek. Biz genel merkez olarak, Cem başkanımıza elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz” diye konuştu.

ÖZLENEN DEMOKRASİ KONYAALTI’NDAN BAŞLAYACAK 

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan da KONYSİAD ziyaretinde, ‘birlikte yöneteceğiz’ ifadesinin bir uzantısı olarak hem sokağı hem de sivil toplum örgütlerini dinlediklerini söyledi. Kotan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Konyaaltı halkı ile buluşacağız, sivil toplum örgütleriyle buluşacağız. Bu süreçte karşılaşacağımız tüm zorluklarda birbirimize destek olacağız. Gözümüz, kulağımız Konyaaltı halkı olacak, sivil toplum örgütleri olacak. Türkiye’de özlemini duyduğumuz demokrasinin Konyaaltı’nda başlamasını istiyorum.”

BELEDİYE BAŞKAN ADAYININ HAYALLERİ OLMALI Bir önceki seçimde ise ittifak olarak yüzde 66 oy aldık. Bir Türkiye İttifakı oluştu ve meclis üye listemizi buna uygun şekilde oluşturduk. Şimdiki hedefimiz Konyaaltı İttifakı ile bu oy oranının da üstüne çıkmak.”

 Bir belediye başkanı adayının o kente dair hayalleri olması gerektiğini söyleyen Cem Kotan, “Konyaaltı ile ilgili hayallerim var. Bunlardan ilki Konyaaltı’nın eski güzelliği ile yeni güzelliğini bağdaştırmak” dedi. 

Kendisinin makam odası ile makam aracı arasına sıkışmayacağını, halkın içinde olacağı için kendisine her zaman ulaşmanın mümkün olacağını vurgulayan CHP’nin adayı Cem Kotan konuşmasına, “Başkan olduktan sonra görüşmek için randevu almaya ihtiyaç duymayacaksınız çünkü ‘Cem’i pazarda görürüm, fırında görürüm, sahilde görürüm’ diyeceksiniz. Başkan olduktan sonra da mutlu olduğum şeyleri yapmaya devam edeceğim”  diye devam etti.  

HEDEF İTTİFAKIN OY ORANINI GEÇMEK

Önceki dönemlerde başarılı olmuş işleri sürdürüp bir üst seviyeye çıkaracaklarını anlatan Cem Kotan, oy oranı beklentisiyle ilgili yöneltilen soru üzerine şunları söyledi: “Başkan Muhittin Böcek 2014 yılı seçimlerinde yüzde 59 oranında oy aldı. Bir önceki seçimde ise ittifak olarak yüzde 66 oy aldık. Bir Türkiye İttifakı oluştu ve meclis üye listemizi buna uygun şekilde oluşturduk. Şimdiki hedefimiz Konyaaltı İttifakı ile bu oy oranının da üstüne çıkmak.”

 

KONSYİAD BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR

Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONYSİAD) Başkanı İlhami Kaplan da Cem Kotan ve Erhan Adem’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti. İlhami Kaplan, “Konyaaltı’nda hareketli bir seçim süreci bizleri bekliyor” dedi. Kaplan, ayrıca Cem Kotan’ı dernek üyeleri ve eşlerinin olduğu bir etkinlikte diğer belediye başkanı adaylarıyla birlikte ağırlamak istediklerini belirtti. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.