ETİLER MAHALLESİ MUHTAR ADAYI MAHMUT ÇİÇEKDAĞI: KOMŞULARIM İÇİN MAHALLEM İÇİN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EVET

Etiler Mahallesi Muhtar adayı Mahmut Çiçekdağı, mahalle sakinlerine yönelik bir basın açıklaması yayınladı. 

08 Şubat 2024
ETİLER MAHALLESİ MUHTAR ADAYI MAHMUT ÇİÇEKDAĞI: KOMŞULARIM İÇİN MAHALLEM İÇİN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EVET

Mahmut Çiçekdağı;


“ 1992 yılından bu yana mahallemde ikamet ediyorum. 1995’de Antalya Kemerde içişleri bakanlığına bağlı GATAB adlı kurumda çalışırken, 2007 yılında Antalya il özel idaresine geçiş yaptım.  2013 yılında emekli oldum. Kültür, Sanat, Eğitim ve Edebiyat derneklerinde başkanlık yapmaktayım. Edebiyat ile uğraşmaktayım. Kültür bakanlığı halk şairiyim. Etiler mahallesi sakinleri, komşularım; muhtar adayı olmak için karasızdım.  Oy alamam diye düşüyordum. Belki oy alamam ama amacım,  mahallem, komşularım ve de çocuklarımız için güzel şeyler yapmak. Gençlere, çocuklara, komşularıma faydalı olmak, mahallemi güzelleştirmek, eski komşuluk dayanışmalarını tekrar canlandırmak istiyorum. Pek güzel konuşamam. Önemli olan ne düşündüğüm. Rabbim kalbimden geçeni bildiği için kulda bilsin diye düz konuşurum. Mahallemi kültürel, sosyal, sanatsal, ahlaki açıdan güçlendirmek istiyorum. Oy verenlerden vermeyenlerden Allah razı olsun!

 Vaadim yok tek düşüncem gençlerimiz çocuklarımız ve mahallem. Eğer muhtar olursam Etiler Mahallesiyle ilgili düşüncelerim;

1) Mahallenin parkları sokaklarında çocukların tehlikesiz güvenle oynayacağı yerler olsun istiyorum.

2) Yaşlı, engelli insanlarımız var. Kaldırımlarımız onlara uygun şekilde olmalı. Bunun için elimden geleni yapacağım.

3) Mahallenin her meselesini yakından takip edeceğim. Yapamayacağım bir iş olsa bile yetkililere ulaşmak; sorunun çözümü için ilgilileri harekete geçirmek için her şeyi yapacağım. Bundan emin olabilirsiniz

4) Mahallemizde belli bir yere kütüphane yapılması için çaba göstereceğim ve kütüphane yanına kadınlar için lokal tarzı bir bina için uğraşacağım.

5) Mahallemde maddi durumu kötü olanları tespit edip, onlar için elimden geleni yapacağım.

6) Mahallemde okuyamayan çocuklarımıza destek olacağım, sponsor arayacağım.

7) En önemlisi de mahallemdeki her ferdi dinleyeceğim, sorunlarına çözüm olmaya çalışacağım.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.