ANTALYA MURATPAŞA SİNAN MAHALLESİ MUHTARI VE MUHTAR ADAYI ADNAN NİNİ KİMDİR?

 

05 Şubat 2024
ANTALYA MURATPAŞA SİNAN MAHALLESİ MUHTARI VE MUHTAR ADAYI ADNAN NİNİ  KİMDİR?

 Evli ve 2 çocuk Babası olan Adnan NİNİ 01.03.1963 Antalya Muratpaşa Sinan Mahallesinde doğdu. İlkokulu Dumlupınar İlkokulu’nda, Ortaokulu Atatürk Ortaokulu’nda, Liseyi de Antalya Ticaret Lisesi’nde okuyup mezun oldu. İş hayatına 1983 yılında Karayollarında başladı. Aynı zamanda yolspor futbol takımında oynadı. Karayollarından 1987 yılında Antalya Belediyesine Futbol oynama karşılığında geçiş yaptı. Antalya Belediyesi Satın alma Müdürlüğünde göreve başladı. 1994 Yılında Belediyeler ayrılınca Muratpaşa Belediyesi’nde devam ettim.

 Muratpaşa Belediye Spor kulübünde Antrenörlük yapan Adnan NİNİ daha sonra Park ve Bahçeler Müdürlüğünden 2010 yılında Emekli oldun. Sinan Mahallesi eski Muhtarı Hasan Özverenin Vefatından dolayı, 2022 Yılında yapılan Ara seçimde aday oldu ve mahalle sakinlerinin tercihiyle Muhtar olarak seçildi. Yeniden Sinan Mahallesine hizmet etmek için aday olan Adnan NİNİ mahalle sakinlerinin yeniden desteğini bekliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.