UTEF YENİ YILI ÇOŞKUYLA KUTLADI

 

04 Ocak 2024
UTEF YENİ YILI ÇOŞKUYLA KUTLADI

Genel merkezi Antalya'da bulunan; UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu Genel Başkanı ve Leman Gebizli Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesizlere Umut Işığı Derneği Başkanı Güldane Kaya Kaçar Antalya ASSİM Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon merkezinde engelli yaşlı bireyler ve aileleriyle birlikte yeni yıl kutlaması ve kurucu Başkan Mete Kaçar'ı anma etkinliği düzenledi. Daha sonra engelli bireyler yeni yıl için hazırladıkları hediyelerini birbirlerine verdiler. Ardından, "UTEF UMUTIŞIĞI THM KORO" Şefi Hasan Safran ritm saz ile Mahmut Usta da bağlaması ile katılımcılara muhteşem anlar yaşattılar.

UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu ve Leman Gebizli Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesizlere  Umutışığı Derneği Kurucu Başkanı Güldane Kaya Kaçar, hep birlikte yeni yıla merhaba dedik.

Yılın son günündeki bu nazik ziyaret vesilesiyle engelli dostlarımız koromuz ve üyelerimizin katılımlarıyla samimi içten harika bir yeni yıl kutlaması yaptık. Sevgili eşim M.Mete KAÇAR ve sevgili annem  E.Leman Gebizli'yi, aramızda hissetmek için hep birlikte yediğimiz yemekle de dostlarımızın dualarını gönderdik.

 Koromuzun şarkıları eşliğinde yeni yıl pastamızı engelli kardeşlerimizle birlikte coşkuyla kestik. "Pastaya sponsor olan Ahmet Aziz Ertaş abime ayrıca teşekkür ediyorum. Ziyaretleriyle katılımlarıyla yeni yıl kutlamamızı şenliğe dönüştüren tüm dostlarıma konuklarıma teşekkür ederim. Hepsine hepimize sağlıkla mutlulukla huzurlu nice yıllar diliyorum". İfadelerine değindi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.