SANATÇI ALPER ALPARSLAN, ANKARA’DA HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı Alper Alparslan, Ankara’da hayranlarıyla buluştu ve performansıyla tam not aldı. Alparslan, yeni konserlerinin de devam edeceğini belirtti. 

12 Aralık 2023
SANATÇI ALPER ALPARSLAN, ANKARA’DA HAYRANLARIYLA BULUŞTU

 Ankara ’nın Gençlik Parkı Konferans Salonu’nda, sanatçı Alper Alparslan hayranlarıyla bir kez daha bir araya geldi ve performansıyla tam not aldı. Konserde ayrıca, Anadolu Yiğitleri Halk Dansları Topluluğu da sahne aldı.

 Alparslan’ın konserine, hayranları ve sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Alparslan, kendisini destekleyen herkese teşekkürlerini sundu ve “Sanatçının en büyük motivasyonu ve desteği halkın alkışlarıdır. Elleriniz dert görmesin. Hepinize minnettarım.” dedi.

 Konserin sürpriz anı, Ankara’nın başkent oluşunun 100. yılı anısına Büyükşehir Belediyesi için hazırladığı, “Nice yüzyılları sen Kutla ANKARAM” adlı şarkısı ve klibiydi. Alparslan, konser boyunca hem kendi şarkılarını hem de Anadolu’nun melodilerini, türkülerini ve şarkılarını, zaman zaman dansçıların eşliğinde sahneledi.

 Konser sonunda, Alparslan, hayranlarının yoğun sevgisiyle uğurlandı ve yeni konserlerinin de devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.