DEDİKODU CİNAYETİ

Manisa'nın Soma ilçesinde, emekli işçi Davut Öztürk (54), oturduğu kahvehanenin önünde Ali Kaan İ.'nin (17) silahlı saldırısında yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan Ali Kaan İ.'nin cinayeti, annesi Hatice İ. (50) ile Öztürk’ün ilişki yaşadığı dedikoduları nedeniyle işlediği üzerinde durulduğu bildirildi. 

18 Kasım 2023
DEDİKODU CİNAYETİ

 Manisa Soma ilçesinde, dün saat 17.00 sıralarında, Namazgah Mahallesi'ndeki bir kahvehanede meydana gelen bir olayda Ensesine isabet eden kurşunla kanlar içinde yere yığılan Davut Öztürk(54), hayatını kaybetti.
 17 yaşındaki Ali Kaan İ.(17), Davut Öztürk (54) ile annesi Hatice İ.’nin (50) ilişki yaşadığı dedikoduları üzerine kahvehaneye gelerek Davut Öztürk’e ateş etti. Kanlar içinde kalan 54 yaşındaki Davut Öztürk kurtarılamadı.
(KAYNAK DHA)

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.