SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

 

12 Kasım 2023
SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Tek nefes için  el ele projemizin mimarları Sunucu organizatör Özlem Kurt, Gazeteci Dr. Habib Aytekin, TRT makyaj sanatçısı Rukiye Akkaşoğlu, ünlülerin moda tasarımcısı Osmanlı sanat araştırmacısı Sabiha Alakuşu , şair besteci Ayhan Akgül, bu güzel yürekli insanlar muhteşem bir projeyle Hatay ve Mardin'de yaşayan ve uzun süredir SMA Tip 1 Hastası olan Güneş bebek ve Elanur bebeğin  tedavisi  için harekete geçen 5 ekip arkadaş, Hatay ve Mardin  Valiliği'nin izni ile yaptıkları yardım kampanyalarıyla destek olmaya çalışıyorlar.

Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezinde 23 Kasım 16.00 ile 22.00 arası düzenlenecek olan yardım   muhteşem bir farkındalık gecesinde Dr. Habib Aytekin, Melek Yalçın'nın tango dansı moda defile gösterileri ve  kıymetli sanatçılarımızın katılımıyla ve aynı zamanda çekiliş hediyeler  şairlerimiz murat ince ve aytekin karapaça bey Efendi'nin kitap bağışları ile renk katacaktır.

Buradaki yapılacak programın asıl amacı, SMA hastalarına bir farkındalık yaratarak, hastalığın önemini ön plana çıkarmak. Tedavisi Türkiye'de olmadığı için, tedavi için ciddi bir nakit gerekiyor. Herkes elini taşın altına koyarsa, bu iş çok daha kısa sürede çözülür. Elanur bebek ve Güneş bebek için burada topalandık ama, bu hastalık ile boğuşan birçok SMA hastası var. Hepsine Türk toplumu olarak duyarlılık göstererek yardımcı olmak zorundayız. Onlarda bizim çocuklarımız. Bizim çocuklarımızda böyle hastalığa yakalanabilir. Biz kendimiz gibi onlara yardım etmek zorundayız. İnşallah en kısa sürede tedavi için bu para toplanır ve Elanur  ve Güneş bebeklerde sağlığına kavuşur. Bu etkinlikte emeği geçen ekip arkadaşlarıma  teşekkür ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.