SMA Yardım Gecesi Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezinde Olacak

 

06 Kasım 2023
SMA Yardım Gecesi Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezinde Olacak

SMA Hastalığı belki de bitmeyen çığlığın en başında geliyor
Ve her SMA rahatsızlığı yaşayan bebekler yaşamak için mücadele etseler de çektiği acıları göz yaşlarında saklı..
Ve ailer belki de çocuğun başka bir rahatsızlığı olsa tedavi masraflarını kendileri karşılayacaklar  her hastalıkta aileler çaresiz ama bu rahatsızlıkta daha da çaresiz..!
O acıları dindirmek o çaresizliğe son vermek sizlerin bizlerin elinde..! Acıları dindiği zaman umut taşıdıklarını gülüp oynadıklarını ve her birinin ayrı ayrı birer dünya olduklarını göreceksiniz.
Yaşamak herkesin hakkı neden onlarında olmasın???
Başlattığımız yardım kapanmasına sizler de desteklerinizi bekliyoruz.
Herkese iyi haftalar dileriz
@nasgokceee @ozlemkurtnet  @sabihalakusu  @rukoakkasoglu @habib_aytekin  @ayhan55ayhan  @engin.arda.96

TR96 0001 2009 4120 0001 0427 55. Halk Bankası
Gökçe Nas OĞUZLAR
Bilet ayırmak isteyenler ekipten birine ya da 05320568593 numaraya ulaşabilirler. Gelin hep beraber @sma_gunesimiz  @smaelanur elinden tutalım!
Polatlılar Gökce Nas oğuzlar, SMA hastası çocuklar için umut ışığı olabilmek  adına ekip arkadaşları ile hayata geçirdiği  “Bir Tek Nefes İçin El Ele” projesine sayılı günler kaldı.Ekip Halinde hayata geçirilecek olan proje 23 Kasım Perşembe Günü saat 16.00’da Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek proje öncesi, Polatlı yazar Gökçe Nas Oğuzlar’dan açıklama geldi. Polatlı bu uğurda yüreğini gönlünü koyan herkese seslendi  Oğuzlar, yardım etmek isteyen vatandaşların “0532 056 85 93” numaralı telefonu arayarak yardımlarını ve dekontlarını atabilirler. Oğuzlar bu  yolda tek olmadığını koca yüreklere sahip güzel insanlar ile yola çıktı ğını dile getirdi Dünyaca ünlü tanınmış modacı ve tarih araştırmacısı Sabiha alakuşu sunucu ve televizyoncu ekranların tanınmış yüzü özlem kurt çakıcı Dr Gazeteci  ve televizyoncu  Dr. Habib Aytekin  TRT makyaj sanatcısı Rukiye Akkaşoğlu Türkiye nin küçük dev adamı ile adından söz ettiren organizatör ve sunucu Engin arda  şair yazar yorumcu bestekar ve yönetmen Ayhan Akgül 23 Kasım 2023 Perşembe günü saat 16.00’da Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Bir Tek Nefes İçin El Ele” projesine bilikte nefes olacaklar  dışardan yada içerden destek olmak isteyen vatandaşlar, “TR96 0001 2009 4120 0001 0427 55” IBAN numarasına destek gönderebilirler Bilet fiyatları 200 TL olarak belirlendi  yapılacak olan etkinlik tüm halkımıza açıktır 23 Kasım Perşembe günü katılacak olan katkı sağlayan emek veren herkese ekip arkadaşlarım ve şahsım adına  şimdiden çok teşekkür ederim dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.