Karaalioğlu Parkı’nda Cumhuriyet coşkusu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100. Yıl kutlamaları kapsamında Karaalioğlu Parkı’nda düzenlenen etkinliklerle bayram coşkusu yaşanıyor. 

27 Ekim 2023
Karaalioğlu Parkı’nda  Cumhuriyet coşkusu

 Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100. Yılına özel düzenlenen kutlamalar devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Cumhuriyet’in 100. Yıl kutlamaları kapsamında merkez ve ilçelerde farklı etkinlikler vatandaşlarla buluşturuluyor. Karaalioğlu Parkı orta miradorda 28 Ekim’e kadar sürecek kutlamalar kapsamında konserler, dans gösterileri, sergiler düzenleniyor. 

Büyükşehir Belediyesi Bando Orkestrası etkinlik alanında muhteşem bir konser verdi. 

KONSERLERE BÜYÜK İLGİ

 Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği İcra Heyeti ve Halk oyunları ekibinin zeybek ve yöresel dans gösterileriyle renklenen etkinliklerde konservatuvar öğrencisi Elif Eroğlu keman konseri verdi.

 Konservatuvar eğitmeni Rufina Bahadır’ın piyanoda eşlik ettiği Elif Eroğlu’nun Atatürk’ün sevdiği şarkıları çaldığı konseri büyük beğeni aldı. İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı Quarted ve Fatma Haznedar konserinin ardından Yenikapı Kent Orkestrası ile birlikte Onur Nugay sahne aldı.  Şarkılar, marşlar vatandaşlarla birlikte söylenerek, Cumhuriyet coşkusu yaşandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.