Kepez’den 60 bin öğrenciye 60 bin Türk bayrağı

Kepez Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu ilçedeki okullarda 60 bin öğrenciye Türk Bayrağı dağıtarak taçlandırdı. General Şadi Çetinkaya İlkokulu’ndaki bayrak dağıtımına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Cumhuriyet Bayramında evlerimiz adeta şanlı bayrağımızla bir gelin gibi süslenecek. Bütün evler düğün evi gibi olacak.“ dedi. 

27 Ekim 2023
Kepez’den 60 bin öğrenciye 60 bin Türk bayrağı

 Türkiye’nin dört bir tarafında Cumhuriyetin 100. Yıl heyecanı yaşanıyor. Kepez Belediyesi de,  Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu ilçedeki okullarda 60 bin öğrenciye 60 bin Türk Bayrağı dağıtarak taçlandırdı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Yavuz ile birlikte General Şadi Çetinkaya İlkokulu öğrencilerini ziyaret ederek, Türk bayrağı dağıttı. Başkan Tütüncü, Türk Bayrağı verdiği öğrencilere, bayraklarımızı evlerimizin balkonlarına, pencerelerine asalım. Evlerimiz düğün evi gibi olsun.” dedi. 

29 EKİM’E BÜYÜK BİR HEYECANLA HAZIRLANIYORUZ

 Öğrenci ve öğretmenlerin Cumhuriyet Bayramını kutlayan Başkan Tütüncü, “ Cumhuriyetimiz 100 yaşında. 29 Ekim Pazar gününe büyük bir heyecanla hazırlanıyoruz. 100. Yıl kutlamaları kapsamında en çok önem verdiğimiz noktalardan birisi de yavrularımızın, öğrencilerimizin, gelecek kuşakların gönlüne Cumhuriyetin sevgisini yerleştirebilmek cumhuriyetin ülkemizi nerelerden nerelere getirdiğini en güzel şekilde onlara hissettirebilmek. Çünkü böylelikle Cumhuriyetin gelecek yüzyılını inşa edecek gençlerin yeni neslin kalplerine gönüllerine farklı bir şekilde dokunmuş olacağız. Bu kapsamda bölgedeki okullardaki öğrencilerimize Türk bayrağı hediye etmek suretiyle onların anne ve babalarıyla evlerinin balkonlarına o bayrakları asarak aslında onların evlerine Cumhuriyet Bayramı şenliğini, güzelliğini, heyecanını taşımak istedik. “ diye konuştu.

60 BİN ÖĞRENCİYE BAYRAK

 Kepez Belediyesi olarak ilçede 60 bin öğrencimize bayrak dağıtıldığını belirten Başkan Tütüncü, “Öğrencilerimiz bu bayrakları balkonlarından pencerelerinden asacaklar. Cumhuriyet Bayramında evlerimiz adeta şanlı bayrağımızla bir gelin gibi süslenecek. Bütün evler düğün evi gibi olacak. Evlerimizde Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu, sevinci, heyecanı olacak. Cumhuriyeti gelecek yüzyıla taşıyan, yeni yüzyılı inşa edecek olan nesil işte burada… Bizim bu bayramları vesile bilerek onların kalplerine gönüllerine bambaşka bir şekilde Cumhuriyet sevgisini yerleştirmemiz gerekiyor. Cumhuriyet Bayramında hediyelerin en güzeli bayrak olur diye düşündük.  Bu güzel bayrak çocuklarımıza 100 yılı hatırlatacak. Onlara 100. yıl coşkusunu hatırlatacak. Çocuklarımız Cumhuriyetimize çok farklı bir aidiyetle bağlanacaklar. Aziz milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazandığı milli mücadelenin ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümünü bugün çocuklarımızla daha büyük bir heyecanla yaşıyoruz. Çocuklarımız, Cumhuriyeti kuran iradenin izinden giderek, Cumhuriyeti bugünlere taşıyan iradenin izinden giderek bir gelecek perfekstifiyle geleceğe yürüyecekler. Ben tekrar aziz milletimizin sevgili Antalyalılarımızın, öğrencilerimizin ve elleri öpülesi öğretmenlerimizin bayramını kutluyorum. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti.” dedi.

 Başkan Tütüncü, okulun Cumhuriyetin 100.yılına özel düzenlediği sergininde açılışını gerçekleştirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.