CUMHURİYET’İN KAZANIMLARI BİNALARI DONATTI

Konyaaltı Belediyesi, #SeninSayende hashtagi ile Cumhuriyet’in kazandırdığı değerlerin yazılı olduğu sözlerden oluşturduğu pankartları hizmet binalarına ve ilçenin belirli noktalarına astı. 

26 Ekim 2023
CUMHURİYET’İN KAZANIMLARI BİNALARI DONATTI

Cumhuriyet'in 100. yılını büyük coşkuyla kutlamaya hazırlanan Konyaaltı Belediyesi ilçeyi bayraklarla donattı. Konyaaltı Belediyesi belediyenin hizmet verdiği tüm binalara ve HayatPark’a da #SeninSayende hashtagi ile Cumhuriyet’in kazanımlarının yer aldığı sözlerden oluşturulan pankartlar astı. Pankartlar vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Pankartların önünde fotoğraf çektiren Konyaaltı sakinleri, Cumhuriyet’in 100. yılında bu coşkuyu yaşattığı için Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkür etti.  

KADINLAR ÖZGÜRSE #SeninSayende

Pankartlarda cumhuriyetin kazanımları olan kadın haklarına, eğitim eşitliğine, bilime, sanata, spora, özgür düşünceye vurgu yapıldı. “Kadınlar Özgürse #SeninSayende”, Fikri Hür Vicdanı Hür Bir Milletsek #SeninSayende”, “Bu Işık Aydınlatıyorsa Bizi #SeninSayende”, “Çocuklarımız Geleceğe Umut Olabilecekse #SeninSayende”, “Umudumuzu Kaybetmediysek #SeninSayende”, “Gücümüzü Avrupa’ya Gösterebildiysek #SeninSayende” yazılarının yer aldığı pankartlar belediye hizmet binalarına, belediyenin çocuk ve gündüz bakımevleri ile yaşlı kreşine, eğitim merkezlerine, Müzik Akademisi’ne, kız yurduna, Gençlik Lokali’ne ve Hayatpark’a asıldı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.