Yağma ve Kapkaç Olaylarının Şüphelisi Tutuklandı

 

24 Ekim 2023
Yağma ve Kapkaç Olaylarının Şüphelisi Tutuklandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatlarına istinaden Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği görevlilerimizce, ilimiz merkezinde meydana gelen ‘Yağma’ ve ‘Kapkaç’ olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda;

 

Meydankavağı, Muratpaşa, Karşıyaka, Konuksever, Yenigün Mahallelerinde meydana gelen 6 ayrı ‘Kapkaç’ ve ‘Yağma’ olaylarının şüphelisinin (M.A.K.) isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, şüpheli şahıs görevlilerimizce yakalanarak gözaltına alınmıştır.

 

Şüpheli şahıs (M.A.K.) 2 adet “Gece Vakti Yağma” ve 4 adet “Elde veya Üstte Taşınan Eşyayı Çekip Almak Suretiyle Hırsızlık-Kapkaç” suçlarından olmak üzere 6 ayrı dosyadan Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş ve çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

 

Mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla bu zamana kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımız aynı kararlılıkla devam edecektir.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.