TÜRK HALK MÜZİĞİ SANATÇISI ALİ GÜNDÜZ’E ÖZEL KALİTE BELGESİ BELGESİ VERİLDİ

 

03 Ekim 2023
TÜRK HALK MÜZİĞİ SANATÇISI ALİ GÜNDÜZ’E ÖZEL KALİTE BELGESİ BELGESİ VERİLDİ

 Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Gündüz’e Özel Kalite Belgesi verildi. Kalite Belgesini Ünlü sanatçı Ali Gündüz’e Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk Antalya’da  bulunan Mostar Hotelde takdim etti.

ALİ GÜNDÜZ KİMDİR?

 Ali Gündüz 1975 yılında Van da doğdu. ilk ve orta öğrenimini Van gedikbulak ilköğretim okulunda tamamladı. Liseyi Van Ticaret Meslek Lisesinde tamamladı. Müzik hayatından önce 11 yıl süren amatör ve profesyonel futbolculuk hayatı var. VanSpor altyapısında futbola başlayan Ali Gündüz çeşitli kulüplerde futbol oynadı. 2005 yılında geçirdiği bir sakatlıktan sonra futbolu bıraktı. Müziğe olan tutkusu 2006 yılında başladı. Bağlama çalıp türküler söylemeye başlayan Ali Gündüz, Van TV, Kanal M, Kanal T,  Flash TV ve TRT de program sunuculuğu ve yorumculuğu yaptı.

 İlk albümü olan sensin derde çare 2007 yılında piyasaya çıktı ve türkülerin efendisi olarak müzik piyasasına damgasını vurdu. 2011 yılında ise sevdakar adlı albümünü yaptı. Ve albüm ile birlikte 12 tane klip çekti. Çok sayıda konsere imza Atan Ali Gündüz şuan Antalya da müzik hayatına devam ediyor...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.